top of page

Individueel advies dat past in uw leven

Voeding is een belangrijk onderdeel van het leven. We eten elke dag en moeten elke dag stilstaan bij wat we eten. Door social media en internet is informatie over voeding makkelijk toegankelijk geworden. Toch is het er niet makkelijker op geworden, er is namelijk zoveel informatie en verschillende bronnen spreken elkaar tegen. Voeding is soms ook een onderdeel van een opvatting of levenswijze. 

Wij helpen u een weg te vinden en de informatie af te stemmen op uw lichaam en wensen. We streven naar een individueel advies en denken met uw mee hoe een aanpassing in voeding een vast onderdeel gemaakt kan worden van uw leven.

We starten altijd met een intakegesprek van een uur. In dit gesprek nemen we uw wensen, vragen, gewoonten en doelen door. Op basis hiervan maken we samen een plan. Het is fijn als u bij dit eerste gesprek de volgende informatie mee kunt nemen:

  • een identiteitsbewijs

  • als relevant de verwijzing

  • een overzicht van uw medicatie en supplementen 

  • eventuele labuitslagen

  • een overzicht van uw voeding over de afgelopen dagen

Aan het eind van de intake bespreken we het plan en de frequentie van de vervolggespreken, die duren ongeveer 15 tot 30 minuten.

 

Naast onze spreekuren ondersteunen wij ook de leefstijlinitiatieven van de gemeente Bunnik. Wij zijn onderdeel van het team van de gecombineerde leefstijl interventie en Sportiefit waar we verantwoordelijk zijn voor het onderwerp voeding. Ook hier helpen we mee om de aanpassingen in voeding een standaard onderdeel te maken van de leefstijl.

Avocado Salad
bottom of page