Koolhydraatarme pizza

bron: Eko menu van Annelies Bontebal en Laurette Heemskerk


Recept voor twee personen


Ingrediënten: 2 eieren, 100 gr. mayonaise, 100 gr. amandelmeel, 1 ui, 100 gr. spinazie, 250 gr. champignons, 50 gr. geraspte kaas, 100 ml crème fraîche, zout naar smaak


Instructie: Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Klop de eieren met de mayonaise en een snuf zout los in een ruime schaal. Voeg het amandelmeel toe en kneed tot een soepel deeg ontstaat. Rol het deeg uit en leg op de bakplaat. Bak de pizzabodem 10 minuten onder in de voorverwarmde oven. Pel en snijd de ui in halve ringen. Was de spinazie. Was de champignons en snijd in plakjes. Haal de pizzabodem uit de oven en besmeer met de crème fraîche. Beleg met de ui en champignons en strooi de geraspte kaas erover. Plaats de pizza terug in de oven en bak in 10 minuten gaar. Verdeel de spinazie over de pizza.




7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Laan van Broekhuijzen 10

3981 XB Bunnik

info@diëtistenpraktijk-balans.nl

030 656 10 33

06 27 00 81 32

© 2020 by Balans MEB